TORNAR A DALT

18,19 i 20 de novembre del 2022 a L'Hospitalet

Concerts

FAVINO LORIER & LE HOT CLUB OF SWING

Auditori Barradas

FAPY LAFERTIN & PAULUS SCHÄFER

Teatre Joventut

ALBERT BELLO & THE DJANGO ORCHESTRA

Teatre Joventut

EMMCA GIPSY BAND

Milano Jazz Club

Masterclass

FAVINO LORIER, guitarra

C.C.BELLVITGE. 19.30 – 21.00 h. 

HISTÒRIA DEL JAZZ MANOUCHE

C.C.BELLVITGE. 18.00 – 19.00 h. 

FAPY LAFERTIN & PAULUS SCHÄFER, guitarra rítmica

AUDITORI BARRADAS. 18.00 – 19.00 h. 

HISTÒRIA DEL JAZZ MANOUCHE

C.C.BELLVITGE. 20.00 – 11.00 h.

Jam Sessions

DJAM SESSION DE DIVENDRES

CLUB OCAÑA. 22.30-01.00 h. 

MARTES MANOUCHE

SODA ACÚSTIC. 21.00 – 23.30 h. 

DJAM SESSION DE DISSABTE

CLUB OCAÑA. 22.30-01.00 h. 

EDICIÓ 2022

Coneix els artistes d'aquesta edició

Espais

AUDITORI BARRADAS

L’Auditori Barradas, situat a la Rambla Just Oliveras de L’Hospitalet, és un dels equipaments de proximitat més cèntrics de la ciutat.

L’auditori està especialitzat en programació musical i manté una oferta de dues temporades estables a l’any, on es combinen diferents estils que van des de la cançó d’autor fins al jazz. A més ofereix una programació variada d’activitats durant tot l’any que inclou teatre, dansa, audiovisuals, cicles de conferències i altres activitats escèniques, culturals, socials i divulgatives.

 

Rambla Just Oliveras, 56. 08901 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

 

WEB >

Teatre Joventut

El cinema Joventut era un de tants cinemes de L’Hospitalet, com l’Alhambra a Pubilla Casas, el Victòria a Santa Eulàlia, el Stàdium a Sant Josep, l’Oliveras al Centre… El Joventut era el cinema de la Torrassa.

El cinema Joventut es va quedar vell: és dels que van tancar, Un dia les cartelleres ja no van anunciar cap pel·lícula i les taquilles ja no van obrir la finestreta per vendre entrades. Només quedava el rètol de CINE JUVENTUD presidint una façana empolsegada. I la plaça del carrer amb el mateix nom que elcinema.

Un bon dia l’Ajuntament va decidir comprar-lo i transformar-lo en teatre. El vell cinema Joventut, renovat i adequat degudament, es convertiria en el teatre del municipi de L’Hospitalet. El mateix edifici, el mateix estil arquitectònic que havia creat Ramon Puig i Gairalt, però com si fos nou de trinca. Ara serà un teatre. amb escenari en lloc de pantalla, amb camerinos, focus, sonoritat… totes les condicions tècniques que avui en dia s’exigeixen per fer unes representacions de la millor qualitat. El Joventut, un teatre. de bo de bo un dels principals equipaments culturals de L’Hospitalet.

 

Carrer Joventut, 4-10. 08904 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

 

WEB >

EMMCA

L’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts és un nou model d’oferta pública d’educació artística amb la voluntat de projectar un espai on la formació, la creació, la pràctica i la difusió artística interactuïn en el territori.

L’objectiu de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts és democratitzar l’accés a l’educació artística i construir major cohesió social a través de les arts.

La implantació de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts s’està desenvolupant a la seu central i en diferents escoles d’educació infantil i primària i instituts d’educació secundària on es desenvolupen activitats d’educació artística dins de l’horari escolar.

 

Avinguda Vilanova, 32. 08902 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

 

WEB >
FACEBOOK >
YOUTUBE >

C.C.Bellvitge

El Centre Cultural Bellvitge Gornal és un equipament cultural , adscrit al districte VI, que té com a objectius la formació d’aprenentatges relacionats amb les noves tecnologies, les arts, la salut i l’oci. També és l’espai on prenen forma diversos projectes relacionats amb la música, el teatre, la dansa, la imatge, la literatura i les arts plàstiques.

El Centre com a element cohesionador de la vida social i cultural dels barris de Bellvitge i El Gornal està al servei de les entitats i col.lectius que en vulguin utilitzar els seus espais i serveis per a l’organització de conferències, reunions, exposicions i totes aquelles manifestacions i activitats d’interès cultural ciutadà.

 

Plaça de la Cultura, 1. 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

 

WEB >

CLUB OCAÑA

Cinc propostes diferents, Cafè, Bar, Restaurant, Apotheke i Terrassa, amb un denominador comú: l’interiorisme. El tipus de local on tot pot passar, però on també et sentiràs completament com a casa.

El nom es deu a José Perez Ocaña, defensor de la llibertat en tots els seus sentits, va ser el protagonista de nombrosos moviments contraculturals de la transició a la Barcelona dels anys 70.
“Em pregunten si sóc un transvestit. Jo no sóc un transvestit, sóc un teatre i el meu escenari són les Rambles.”

 

Pl. Reial, 13-15. 08002 Barcelona

FACEBOOK >>

MILANO JAZZ CLUB

El Milano Jazz Club  és un club de jazz amb la millor programació de música en viu durant tot l’any i on podràs disfrutar dels millors còctels clàssics de Barcelona.

 

Ronda de la Universitat, 35, 08007 Barcelona

WEB >>

Instagram