TORNAR A DALT

18,19 i 20 de novembre del 2022 a L'Hospitalet

Concerts

FAVINO LORIER & LE HOT CLUB OF SWING

Auditori Barradas

FAPY LAFERTIN & PAULUS SCHÄFER

Teatre Joventut

ALBERT BELLO & THE DJANGO ORCHESTRA

Teatre Joventut

Masterclass

A DETERMINAR, guitarra

EMMCA. 11.00 – 12.30 h. 

A DETERMINAR, violí

EMMCA. 17.30 – 19.00 h. 

A DETERMINAR, guitarra rítmica

EMMCA. 11.00 – 12.30 h. 

A DETERMINAR, contrabaix

EMMCA. 16.00 – 17.30 h.

EDICIÓ 2022

Coneix els artistes d'aquesta edició

Espais

AUDITORI BARRADAS

L’Auditori Barradas, situat a la Rambla Just Oliveras de L’Hospitalet, és un dels equipaments de proximitat més cèntrics de la ciutat.

L’auditori està especialitzat en programació musical i manté una oferta de dues temporades estables a l’any, on es combinen diferents estils que van des de la cançó d’autor fins al jazz. A més ofereix una programació variada d’activitats durant tot l’any que inclou teatre, dansa, audiovisuals, cicles de conferències i altres activitats escèniques, culturals, socials i divulgatives.

 

Rambla Just Oliveras, 56. 08901 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

 

WEB >

Teatre Joventut

El cinema Joventut era un de tants cinemes de L’Hospitalet, com l’Alhambra a Pubilla Casas, el Victòria a Santa Eulàlia, el Stàdium a Sant Josep, l’Oliveras al Centre… El Joventut era el cinema de la Torrassa.

El cinema Joventut es va quedar vell: és dels que van tancar, Un dia les cartelleres ja no van anunciar cap pel·lícula i les taquilles ja no van obrir la finestreta per vendre entrades. Només quedava el rètol de CINE JUVENTUD presidint una façana empolsegada. I la plaça del carrer amb el mateix nom que elcinema.

Un bon dia l’Ajuntament va decidir comprar-lo i transformar-lo en teatre. El vell cinema Joventut, renovat i adequat degudament, es convertiria en el teatre del municipi de L’Hospitalet. El mateix edifici, el mateix estil arquitectònic que havia creat Ramon Puig i Gairalt, però com si fos nou de trinca. Ara serà un teatre. amb escenari en lloc de pantalla, amb camerinos, focus, sonoritat… totes les condicions tècniques que avui en dia s’exigeixen per fer unes representacions de la millor qualitat. El Joventut, un teatre. de bo de bo un dels principals equipaments culturals de L’Hospitalet.

 

Carrer Joventut, 4-10. 08904 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

 

WEB >

EMMCA

L’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts és un nou model d’oferta pública d’educació artística amb la voluntat de projectar un espai on la formació, la creació, la pràctica i la difusió artística interactuïn en el territori.

L’objectiu de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts és democratitzar l’accés a l’educació artística i construir major cohesió social a través de les arts.

La implantació de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts s’està desenvolupant a la seu central i en diferents escoles d’educació infantil i primària i instituts d’educació secundària on es desenvolupen activitats d’educació artística dins de l’horari escolar.

 

Avinguda Vilanova, 32. 08902 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

 

WEB >
FACEBOOK >
YOUTUBE >

Instagram